Medicina alternativă câştigă teren pe zi ce trece în municipiul Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Terapeutul Carol Biro practică de multă vreme tratamentele alternative cunoscute de omenire de mii de ani. Unele dintre cele mai cunoscute metode la care apelează reşiţenii pentru a  scăpa de boli sunt magnetoterapia sau biorezonanţa.

Cei mai mulţi dintre reşiţeni apelează tot mai des la medicina naturistă şi chiar îşi schimbă stilul de viaţă după şedinţele făcute cu terapeutul Carol Biro. Acesta povesteşte că a ajuns să creadă în efectele medicinii naturiste în urmă cu 25 de ani, iar la început a lucrat foarte mult cu fitoterapia. Cele mai importante metode prin care terapeutul ajunge la cunoaşterea problemelor pacienţilor sunt: reflexodiagnosticarea, biorezonanţa, magnetoterapia sau investigarea radiestezică. „Aceste metode nu constituie însă o diagnosticare propriu-zisă, ci, împreună cu diagnosticul medical, mă ajută la stabilirea terapiilor naturiste compatibile cu pacientul“, spune Carol Biro. 
În opinia terapeutului, reşiţenii suferă in general de afecţiuni ale sistemului urinar, ale ficatului, vezicii biliare, ale glandei tiroide şi numeroase forme de reumatism. „Evident putem vorbi şi de stresul zilnic, depresii şi oboseala acută. Este greu să vorbeşti doar de o singură boală, deoarece întreg corpul trebuie tratat“, a mai afirmat Carol Biro.
Combate oboseala
Una dintre metodele eficiente pe care terapeutul o foloseşte cel mai des este magnetoterapia. „Multe dintre cazuri le-am rezolvat cu ajutorul acestei terapii. Este una dintre cele mai vechi, dar în România este relative nouă“, mai spune Carol Biro. Tudosica Moica, de 58 de ani, este una dintre reşiţencele care a scăpat de starea de oboseală pe care o simţea zilnic. „Mă simţeam foarte obosită aproape tot timpul şi mă dureau picioarele. Am simţit o îmbunătăţire chiar după primele sedinţe“, spune Tudosica Moica. Unul dintre pacienţii vechi ai lui Carol Biro este Petru Broinaş.
„În fiecare an vin la masaj, deoarece am reumatism. Mă simt foarte bine, mai ales că urmez sfaturile terapeutului şi beau multe ceaiuri“, spune Petru Broinaş.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite