Rebecca Pecoli este asul golurilor din echipa de handbal a junioarelor de la Universitatea Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra reşiţeancă reprezintă una din puţinele speranţe ale echipelor reşiţene de handbal feminin.A început handbalul la şcoala la care învăţa. Acum trei ani, Rebecca a participat la preselecţia echipei Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa, unde joacă pe postul de centru.

PROFIL
Născută: 6 aprilie 1996
Ocupaţia: Elevă
Studii: Şcoala Generală Nr. 7
Familia: Nu are fraţi

De mai bine de trei ani, Rebecca Pecoli joacă handbal în echipa Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa. La doar 14 ani, tânăra are deja înscrise peste 60 de goluri şi vrea să ajungă la Viborg, una din cele mai bune echipe de handbal. „Am făcut sport încă de mică. La cinci ani am început cu karatele, apoi m-am îndreptat spre handbal. A fost o perioadă când am practicat ambele sporturi, dar a trebuit să aleg şi am decis că handbalul este preferatul meu”, a povestit tânăra. A început handbalul la şcoala la care învăţa. Acum trei ani, Rebecca a participat la preselecţia echipei Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa, unde joacă pe postul de centru.
„A fost dificil începutul, dar m-am antrenat cu plăcere şi, deşi trebuie depus un anumit efort, am reuşit să joc şi să înscriu tot mai multe goluri. Am reuşit pe parcursul unui campionat să înscriu şi 60 de goluri”, a mai spus Rebecca. Acum, tânăra se pregăteşte de liceu şi vrea să îşi urmeze pasiunea, despre care spune că îi ocupă mai tot timpul.

Vrea la lotul naţional
„Nu ratez antrenamentele zilnice, pe care le facem sub coordonarea domnului Cristian Busuioc. Joc ca şi centru şi îmi place să marchez cât mai multe goluri în poarta adversarelor”, a spus aceasta. Tânăra are speranţa că va ajunge foarte repede la lotul naţional şi va putea evolua alături de cele mai bune jucătoare din ţară. „Vreau să mă pregătesc în continuare şi să ajung la ehipa mare a Universităţii şi apoi la lotul naţional”, a încheiat  reşiteanca. 

Întrebări şi răspunsuri

Care a fost cel mai important meci pentru tine?
Cel mai bun a fost meciul de anul acesta, pe care l-am avut contra echipei Hunedoarei, o echipă foarte apreciată în campionat.

Speri să fii selectată la lotul naţional de junioare 3?
Muncesc şi sper ca anul acesta să fiu selectată pentru Lotul Naţional de Junioare 3.

Ai o jucătoare preferată?
Îmi place foarte mult Cristina Neagu, de la Oltchim. Îmi place stilul ei de joc.

Care este echipa străină în care ai vrea să joci?
Îmi place echipa Viborg, este una dintre cele mai bune din lume.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite