Ponturi pentru distracţia resiţenilor la sfârşit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cine nu are planuri departe de oraş poate merge la bălăceală. După multe zile cu temperaturi scăzute şi cu ploi, în acest sfârşit de săptămână se anunţă vreme de vară.

Reşiţenii care nu şi-au făcut încă planuri pentru acest sfârşit de săptămână pot alege să se relaxeze şi în oraş, la cele două ştranduri. Administratorii acestora s-au pregătit din timp pentru acest sezon estival şi îi aşteaptă pe iubitorii de baie de soare cu muzică bună, petreceri şi preparate culinare cât mai diverse. Zona de agrement din Lend este una complexă. Cele două bazine atent întreţinute pot fi soluţia cea mai la îndemână pentru a porţie de răcoare. Complexul este dotat cu două terenuri de tenis de camp, dar şi cu un teren sinstetic de fotbal pentru amatorii acestui sport. Terasele şi preparatele pe grătar îşi aşteaptă şi ele clienţii, ofertele fiind pentru buzunarul tuturor.

Distracţie pe topogan
Pentru amatorii de „senzaţii tari” la ştrandul din Moroasa sunt funcţionale două topogade de apă. „Ştrandul are o capacitate de 1.000 de persoane. Avem două tobogane cu apă şi piscina pentru copii. Reşiţenii care vin la noi pot să i-a prâzul la restaurantul din incinta complexului”, a spus Ayla Dogan, administratorul bazei de agrement.

RECOMANDARI

SÂMBĂTĂ / Distracţie pe calculator
La acest sfârşit de săptămână, tinerii care vor să îşi ocupe timpul liber pot merge la Racing Cafe, unde îi aşteaptă o mulţime de jocuri pe calculator. Play stationul intră în graţiile liceenilor, care profită de noile tehnologii.

DUMINICĂ / Distracţie la cinematograf
Reşiţenii pot merge la cinematograf unde rulează filmul „Looking for Eric“ (2009) (În căutarea lui Eric). Preţul unui bilet este de şase lei. Lung metrajul spune povestea lui Eric Bishop (interpretat de Steve Evets), un om obişnuit, poştaş în Manchester, care trece printr-o perioadă dificilă pe toate planurile. Într-o seară, Eric i se adresează idolului său, Eric Cantona, iar acesta va părăsi posterul de pe perete şi, cu mai multe kilograme şi barba, îl va ajuta pe poştaş să-şi recăştige încrederea în sine.

DUMINICĂ / Vizite la ZOO

image

Reşiţenii care vor să petreacă o oră în aer liber pot să meargă la grădina zoologică din Reşiţa. Intrarea costă 1 leu pentru copii şi 2,5 lei pentru adulţi. Grădina zoologică este deschisă până la orele 16.00.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite