Afaceri imobiliare reşiţene cu case cumpărate în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţul scăzut al caselor, dar şi civilizaţia, îi fac pe oameni să gândească să aleagă o locuinţă peste graniţă. Iudith a luat decizia să cumpere o casă în Ugaria, datorită preţului rezonabil, care tranformă orice achiziţie în afacere.

Ceea ce Reşiţa nu oferă se găseşte la doi paşi de noi, chiar la graniţa cu ţara vecină. „Am auzit de oportunitatea de a cumpăra o casă în Ungaria, de la nişte prieteni din Arad”, spune Iudith Rusanda-Szabo. Aşa că tânăra profesoară, de 33 de ani a luat decizia să facă un drum şi să vadă despre ce este vorba.

„Am contactat o agenţie imobiliară, iar agentul mi-a arătat mai multe variante. Când am văzut casa din Mezokovacshaza, m-am îndrăgostit pe loc”, îşi aminteşte Iudith.

image

În contextul în care la Reşiţa preţul unei garsoniere era de 25.000 de euro, peste graniţă reşiţeanca a găsit casa ideală la numai 20.000 de euro. „Preţul m-a şocat. Casa avea acoperişul nou, era proaspăt zugrăvită, dotată cu toate utilităţile, trei camere spaţioase şi o bucătărie încăpătoare, plus anexe”, spune Iudith.

image

Atunci, ea a ştiut că nu o poate rata şi a cumpărat-o pe loc, de teamă ca alţii să nu i-o ia înainte. Perla imobiliară a tinerei este amplasată la de 25 de km de graniţa cu România şi la 40 de Arad.

image

„Este o zonă liniştită. M-a şocat curăţenia şi vecinii prietenoşi. Îmi udă florile şi îmi tund gazonul, atunci când sunt la Reşiţa”, a subliniat tânăra. În jurul comunei sunt nici mai mult, nici mai puţin de zece băi termale, pe o rază de 60 de km.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite