Tabăra de preşcolari de la Jervani este lăsată în paragină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soarta taberei de la Jervani se plimbă pe firul telefonic între Direcţia pentru Tineret Caraş-Severin şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, cel puţin asta susţine Daniel Ardeleanu, care se plânge că nu este lăsat să o cumpere.

În mijlocul pădurii, lângă Anina, tabăra este în paragină. Reşiţeanul încearcă de opt ani să preia locaţia, iar angajaţii Direcţiei nu vor nici măcar să-i ofere un preţ de pornire.

„Am încercat să cumpăr ce a mai rămas din această tabără. Am fost la cei de la Administraţia Taberelor, dar ei spun că Bucureştiul nu le dă voie să o scoată la vânzare. Ea este dezafectată din 1990 şi eu am vrut să fac o pensiune agroturistică, dar nu am cu cine sta de vorbă”, a declarat Daniel Ardeleanu.

Cătălin Hogea, directorul coordonator al Direcţiei judeţene pentru Tineret, instituţie care administrează taberele din Caraş-Severin, susţine că nu ştie nimic despre intenţiile lui Ardeleanu.
„Tabăra este în conservare. Cu mine nu a discutat nimeni. Tabăra ar putea fi concesionată sau se pot găsi şi alte variante pentru a fi preluată de cineva”, a precizat Hogea.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite