Interlopul din Clisură a shimbat degeaba uşa spitalului. Rămâne după gratii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slavco Avram
Slavco Avram

Slavco Avram, care a ameninţat cu sabia un poliţist de frontieră, iar acum este arestat preventiv, s-a plâns în faţa Tribunalului Caraş că a fost provocat şi că omul legii l-a lovit primul.

Interlopul din Clisura Dunării care a avut tupeul să atace cu sabia oamenii legii chiar în sediul Poliţiei de Frontieră a pozat în băiat bun în această dimineaţă în faţa magistraţilor de la Tribunalul Caraş-Severin, intenţionând astfel să se bucure de clemenţa acestora şi să fie judecat fără cătuşe la mâini. "Sunt căsătorit şi am doi copii minori, dintre care fetiţa este grav bolnavă şi are nevoie de mine. E strigător la cer faptul că am intrat cu sabia în sediul Poliţiei, recunosc, dar am fost provocat”, a spus interlopul în faţa instanţei.

Afirmaţiile sale au fost întărite de avocatul Ioan Iancu, care a încercart să demonstreze prin trei înscrisuri depuse la dosar cât de bun băiat este interlopul care a bătut un poliţist în mai multe rânduri şi, mai apoi, a sărit cu sabia asupra lui şi a celorlalţi oameni ai legii din sediul Poliţiei de Frontieră Moldova Veche. "S-a înlocuit uşa de la spital care a avut de suferit. Am reparat unul dintre prejudicii. Poliţiştii nu au găsit probe că l-a lovit pe poliţist la terasa Park Place. Patronului localului nu recunoaşte ce s-a scris în procesul verbal. În plus, există doi martori care susţin că poliţistul l-a lovit pe el şi apoi a plecat. Stă degeaba în boxă", a pledat Iancu în faţa judecătorilor de la Tribunalul Caraş-Severin.

Judecat cu cătuşe la mâini

Nici părerile de rău ale interlopului, nici argumentele apărătorului său ales nu i-au înduplecat însă pe magistraţi. "Instanţa a respins recursul ca nefondat şi a păstrat hotărârea Judecătoriei Moldova Nouă prin care se menţine starea de arest a inculpatului pe o perioadă de 60 de zile", a precizat judecătorul Rustin Ciasc, purtător de cuvânt al Tribunalului Caraş-Severin. Acum, Slavco Avram îşi pregăteşte apărarea pentru primul termen pe fond, deoarece procurorul de caz a finalizat materialul de urmărire penală, acesta ajungând deja pe masa judecătorilor din Moldova Nouă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite