Peste 100 de reşiţeni vor să scape de rable şi să îşi cumpere maşină nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reşiţenii aşteaptă cu sufletul la gură distribuirea în teritoriu a voucherelor pentru programul „Rabla“. În curtea societăţii de pe Calea Timişoarei din municipiu, care preia maşinile vechi, sunt depozitate autoturismele reşiţenilor care vor să-şi cumpere o maşină nouă.

„Peste 100 de reşiţeni şi-au adus deja maşinile şi aşteaptă să primim voucherele. Fiecare dintre ei a primit un număr de ordine, iar în baza acestuia vor primi tichetele“, spune Vasile Crehul, directorul societăţii. Judeţul Caraş-Severin este programat să ridice voucherele pentru programul „Rabla“ în data de 26 mai.

„În data de 28 mai, reşiţenii pot să vină la sediul nostru pentru a putea intra în posesia tichetelor“, a mai spus Vasile Crehul. Până în momentul de faţă peste 500 de autoturisme vechi au fost deja predate la societatea în cauză. „Zilele acestea sperăm să obţinem de la Bucureşti o sută de vouchere, iar la următoarea distribuire ar trebui să mai luăm încă o sută, pentru a putea să onorăm cererea tot mai mare a reşiţenilor“, a mai precizat Vasile Crehul.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite