Ille Daniel este fost handbalist pasionat de modeling

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivul are doar 22 de ani şi deşi a practicat mai mult de opt ani hadbalul vrea să urmeze o carieră în modeling. Reşiţeanul a cochetat cu fotbalul în copilărie şi apoi a fost cooptat în echipa de handbal, condusă de antrenoarea Lucia Moruţ

PROFIL
Născut.  14.02.1988 
Studii. Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova
Familia. Necăsătorit

Uşor de remarcat pentru talia sa de doi metri şi cinci centimetri, tânărul are în prezent o pasiune nouă: lumea modelingului. Reşiţeanul a cochetat cu fotbalul în copilărie şi apoi a fost cooptat în echipa de handbal, condusă de antrenoarea Lucia Moruţ. „Jucam fotbal la echipa CSM-ului de atunci. Doamna Moruţ m-a vazut şi mi-a zis să merg la handbal”, a spus acesta. Primul antrenament a fost un real succes. „Am executat o aruncare de la şapte metri  şi am înscris. Doamna antrenoare m-a felicitat şi, de atunci, împreună cu echipa în fiecare an ne-am calificat la turneul final în ţară şi am reuşit performanţe foarte bune”, a mai povestit Daniel.

De la handbal la podium

Timp de opt ani de zile sportivul s-a ocupat doar de antrenamente şi şcoala. La terminarea liceului, acesta a vrut să urmeze o facultatea în domeniu şi s-a înscris la Facultatea de Educaţie Fizică din Craiova.

Emoţii intense

În prezent, acesta a încheiat activitatea de handbalist şi vrea să devină model. „Este o pasiune mai veche pe care acum am ocazia să o exploatez”,  a spus reşiţeanul.
Handbalistul a primit o ofertă inedită de la o persoană cunoscută din Bucureşti. „Vreau să îmi urmez această pasiune pentru modeling şi tot ce pot să spun la momentul actual este că mă pregătesc să devin model”, a spus  Daniel.

 Tânărul crede că atât handbalul, cât şi modelingul au în comun emoţia. „Emoţiile se manifestă peste tot, dar cred că cele de la handbal sunt printre cele mai intense, sper ca pe podium să nu mai am aceeaşi stare de nervozitate ca atunci când executam loviturile de la şapte metri”, a mai spus viitorul model.


Întrebări şi răspunsuri
Vrei să transformi această pasiune într-un job?
Acum doar mă pregătesc şi vreau să îmi dedic cât mai mult timp acestei pasiuni.

Care este jucătorul tău de handbal preferat?

Kristian Kjelling este preferatul meu. Este un handbalist foarte bun, dar şi un model recunoscut.

Ce îţi place să faci în timpul tău liber?

Atunci când îmi permite timpul, merg la tenis de câmp, joc fotbal şi câteodată poker.

După terminare facultăţii, te gândeşti să devii antrenor?

Este una dintre opţiunile mele, am avut exemplul unui antrenoare foarte bune şi mi-a fost mereu un model.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite