Simulatorii de grevă generală în judeţul Caraş-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anunţată cu surle şi trâmbiţe de mai multe zile, marea grevă generală ce trebuia să înceapă de ieri a fost un mare bluf. În curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa s-au strâns aproximativ 100 de angajaţi din sănătate, medici, asistenţi medicali sau infirmiere.

Totuşi, activitatea s-a desfăşurat normal în spital cu toată că peste tot tronau anunţuri cu „GREVĂ”. ,,Îi punem pe bolnavi să îşi cumpere aproape toate medicamentele fiindcă în spital nu sunt. Măcar să stăm lângă ei când au nevoie de noi. De aceea suntem doar vreo 100 aici”, a spus lidera sindicatului, Maria Galescu.

Şi angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin au muncit. Poliţiştii au făcut grevă japoneză şi au purtat banderole albe fiindcă nu aveau voie să întrerupă activitatea. „În semn de protest, poliţiştii nu vor mai rămâne peste program, nu vor mai merge la intervenţii cu autoturismele personale”, a declarat agent-şef principal de poliţie, Adrian Nica. De asemenea, poliţiştii mai spun că nu-şi vor mai cumpăra consumabile din banii lor. Ziua protestului de amploare a fost stabilită de sindicalişti pentru data de 3 iunie, când în centru civic şi-au propus să iasă în stradă în număr mare.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite