Început de martie cu avalanşă de sinucideri şi decese, la Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Depresiile îi împing pe cei mai sensibili la gesturi extreme
Depresiile îi împing pe cei mai sensibili la gesturi extreme

Un tânăr de 29 de ani şi-a pus capăt zilelor, iar o femeie de 35 de ani a fost găsită decedată în condiţii suspecte în apartamentul său. Primul weekend din martie este unul îndoliat, la Reşiţa, cu evenimnete care îi bulversează pe locuitorii oraşului de pe Bârzava.

Un tânăr  de 29 de ani s-a sinucis pe fondul unei stări de despresie, aruncându-se de pe geam. Reşiţeanul era deprimat în urma decesului tatălui său, care a avut loc în urmă cu aproximativ două luni.

O altă tragedie  a avut loc în ultimele 24 de ore. Poliţiştii au găsit într-un apartament de pe Aleea Galaţi din Reşiţa cadavrul unei tinere care se pare că era moartă de o săptămână. „Victima găsită pe Aleea Galaţi avea 35 de ani. Se pare că tânăra este moartă de o săptămână. Cadavrul nu are urme de violenţă şi nu există suspiciuni de omor. Trupul acesteia a fost trasportat la morga Spitalului Judeţean. În urma rezultatului necropsiei nu s-a put stabili cauza morţii. Au fost prelevate probe histopatologice şi au fost trimise la laboratoarele din Timişoara”, a  spus în această dimineaţă inspectorul Adriana Beţa din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş- Severin.

Situaţii greu de anticipat


Specialiştii spun că nimeni nu poate avea control asupra dramelor prin care trec oamenii şi nimeni nu le poate anticipa. „În faţa unor astfel de evenimente dramatice cum ar fi moartea tatălului lui Răzvan Raţ, care s-a sinucis, pot spune că tânărul a suferit o depresie pe un fond fragil. Aceste evenimente se pot produce aleator. Nu putem localiza, pentru că astfel de drame nu apar doar într-un oraş ca Reşiţa”, a spus Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite