David Richard Lăpăduş vrea ca tinerii să nu se lase niciodată bătuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Richard Lăpăduş
David Richard Lăpăduş

După ce ani de zile a colindat prin ţări străine, tânărul reşiţean a revenit la vechea lui pasiune, muzica. Problemele sociale din ziua de azi l-au influenţat foarte mult pe David. Forma lui de protest şi chiar de comunicare este muzica, în special stilul hip-hop. Cântă încă din 2006. 

PROFIL
Născut: 8 octombrie 1984
Studii: Liceul Teoretic „Traian Vuia“, Reşiţa, secţia sportivă-handbal
Familie: necăsătorit

Încă din 2006, David a ales să lucreze la mai multe proiecte muzicale. În acelaşi an a luat fiinţă primul său proiect, intitulat „Şedinţă finală“, urmat de „Suppaplayazz“. „Muzica a fost şi este pentru mine foarte importantă. Este un mod de viaţă, o bună metodă de a-ţi spune părerea pro sau contra despre problemele cu care te confrunţi atât tu ca individ, cât şi cei din jurul tău. În 2004 am plecat în America, iar pe lângă job am ales să studiez cât se poate de bine stilul lor de viaţă şi fenomenul hip-hop, mai ales pentru faptul că americanii sunt promotorii acestei culturi“, a povestit David. 

„Bagabonţii şi muzica lor“

David spune că piaţa muzicală din România este una foarte complicată. În ciuda faptului că tinerii artişti întâmpină numeroase probleme, David nu a renunţat nicio clipă la pasiunea lui şi chiar lucrează intens la un nou album, ce va fi lansat în luna decembrie. Pentru promovarea pieselor, David a ales Internetul şi spune că fanii hip-hop-ului chiar au fost încântaţi de această alegere a lui.

„Este foarte greu să intri în această lume dacă nu ai bani. Indiferent de acest aspect, eu am continuat să lucrez şi să fac muzică. În urmă cu o săptămână am reuşit să finalizez albumul «Bagabonţii şi muzica lor», iar în decembrie este termenul final pentru «Supradoza auditivă», la care am în plan un videoclip“, a povestit David. Toate proiectele lui au mesaj social, mai ales pentru simplul fapt că-şi doreşte ca tinerii să nu renunţe niciodată la lupta pentru drepturile lor.

Întrebări şi răspunsuri

Ai ales să te întorci pentru moment în România. Ce te-a determinat să faci această alegere?

Sunt legat de locul în care am crescut şi am copilărit. Tocmai de aceea, în 2007 am lansat „Din Vest pentru Vest“, iar în 2008 „Singur contra lumii“.
Deocamdată am decis să stau o perioadă acasă şi voi vedea pe parcurs ce se întâmplă.

Ce-ţi place?
În timpul liber îmi place să joc baschet cu prietenii. Îmi place să călătoresc, să vizitez oraşe interesante. Ultima călătorie de acest gen a fost în America.

Ce nu-ţi place?

Nu-mi plac politicienii şi metodele lor de manipulare a oamenilor. Nu-mi plac persoanele fiţoase.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite