Cristina Iancu, actriţă în două filme ale Stelei Popescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Iancu
Cristina Iancu

Reşiţeanca a cochetat încă de mică cu actoria şi cu modelingul. Nici dansul nu i-a fost străin tinerei care speră ca la terminarea liceului să poată opta pentru o carieră în modeling sau avocatură.Frumoasa reşiţeancă a fost remarcată de la prima sa prezentare.

PROFIL
Născut. 25 aprilie 1992
Studii. Grup Şcolar Industrial „Ştefan Anghel”, clasa a X-a
Ocupaţia. Elevă

Cristina Iancu nu a spus niciodată „Nu” provocărilor pe care viaţa i le-a oferit. Încă de mică, reşiţeanca a fost tentată să cunoască cât mai multe domenii, pentru a putea alege ce este mai bine pentru viitorul său. În clasa a V-a aceasta a avut parte de prima sa provocare, atunci când mama sa a decis să o înscrie la un curs de actorie.

„La început am avut o reţinere şi nu vroiam să merg la acest curs, dar am fost pusă în faţa unui fapt împlinit pentru că mama mea a fost cea care m-a înscris pe ascuns. Ea îşi dorea foarte mult să devin actriţă şi mereu a avut încredere în potenţialul meu”, a povestit reşiţeanca.
Dorinţa mamei sale s-a împlinit, iar Cristina a trecut de preselecţia organizată de marea actriţă Stela Popescu şi a fost selectată să joace în două filme pentru tineri. „Am urmat dorinţa mamei şi am mers la preselecţia respectivă. Am învăţat replicile acelui rol şi am trecut foarte uşor peste aceasta. În urma acelei întâlniri am obţinut două roluri în filmele Comoara şi Rokman”, a mai spus Cristina.

Roluri principale


Contactul cu lumea actoriei i-a trezit interesul reşiţencei, care acum îşi doreşte să urmeze o carieră în domeniul modelingului. „După ce am jucat cele două roluri am descoperit că îmi place să fiu în vizorul camerelor sau al aparatelor de fotografiat. În urmă cu ceva timp o prietenă m-a convins să merg la o prezentare de modă. După o perioadă de aproximativ o lună de pregătire am participat şi la prima prezentare de modă într-un club reşiţean”, a spus Cristina.

Concursuri de frumuseţe

Frumoasa reşiţeancă a fost remarcată de la prima sa prezenatre, iar de atunci e mereu invitată să participe la diferite evenimente şi concursuri de frumuseţe. „Cred că fiecare experienţă este foarte bună şi anul acesta am decis să particip şi la concursul de miss organizat în oraş. Am avut emoţii, dar a fost pe ansamblu un lucru din care am avut de învăţat”, a mai spus Cristina.
Eleva spune însă, că dacă ar fi să aleagă o meserie, i-ar plăcea să devină avocată sau model internaţional.

Întrebări şi răspunsuri
Cât timp ai practicat dansul popular?

Din clasa a III-a am mers şi la dansuri populare. Am practicat acest timp de dans până în clasa a VIII-a. Mi-a plăcut foarte mult să dansez populară. Am participat cu grupul  nostru la diferite concursuri la nivel de judeţ.

Care a fost cea mai plăcută experienţă de până acum?
Am participat la un concurs de dans la Oradea împreună cu copii de la Centrul Primăvara şi am avut parte de o satisfacţie enormă să văd acei micuţi bucuroşi. Nimic nu a fost mai plăcut decât bucuria din ochii lor.

Care este designerul tău preferat pentru care ai vrea şi să prezinţi?

De la noi din ţară, Cătălin Botezatul este preferatul meu. În opinia mea este unul din cei mai buni designeri şi cred că ţinutele sale exprimă feminitate şi eleganţă.

Ce-i place
„Îmi place ies cu prietenii, îmi place muzica, îmi plac călătoriile. Aş vrea să văd Franţa, să cunosc stilul de viaţă al francezilor. Îmi mai place să înot şi atunci când este cald, să ies la o plimbare în natură”, a spus Cristina.

Ce nu-i place
„Nu îmi place iarna şi frigul în general. Nu îmi place să întârzii sau să aştept după alţii. Nu îmi plac persoanele care nu se ţin de promisiuni şi nu îmi mai place să merg cu tramvaiul”, a mai declarat tânăta reşiţeancă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite