Bucuria elevilor este adusă de alocaţia de la stat, care s-a livrat astăzi în conturile lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescenţii reşiţeni şi-au ridicat azi mult-aşteptatele ajutoare financiare, care au venit cu zece zile mai târziu faţă de programarea lunară. Tinerii au fost foarte bucuroşi în această dimineaţă, când au aflat că îşi pot scoate alocaţiile lunare şi că întârzierile ţin de domeniul trecutului.

„Numai ce am scos banii de pe card, mă bucur că nu mai trebuie să aştept şi mai mult după aceştia”, a spus Simona Berci, o elevă reşiţeancă. De aceeaşi părere sunt şi colegele fetei, care sunt la fel de fericite că de astăzi îşi pot scoate banii de la poştă sau de pe card.

Banii au fost viraţi

Agenţia Teritorială pentru Prestaţii Sociale a virat ieri bani pentru alocaţiile de la stat. Atât alocaţiile pentru elevi, cele pentru creşterea copilului, cât şi celelalte categorii de alocaţii, pot fi ridicate de astăzi. Deşi au fost întârzieri de aproximativ 10 zile şi plata a fost făcută în tranşe, oficialii din cadrul agenţiei au asigurat că acum banii sunt în drum spre reşiţeni.

„Am avut ceva întârzieri, dar ieri am primit banii de la Bucureşti şi deja am făcut plata. Acum nu mai avem probleme la plata alocaţiilor”, a spus Viorel Alexa, directorul Agenţiei Teritoriale pentru Prestaţii Sociale.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite