Balurile bobocilor bat premiile MTV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bobocii de la Traian Vuia s-au distrat la Cany Land, costumaţi în culori vii
Bobocii de la Traian Vuia s-au distrat la Cany Land, costumaţi în culori vii

Petrecerile incendiare în care tinerii imită vedetele sunt noile tendinţe în materie de baluri. Tinerii renunţă la balurile clasice, cu probe de cultură generală şi dans, şi le înlocuiesc cu probe ingenioase. Liceenii din Reşiţa impun o nouă modă în rândul balurilor pe care le organizează.

De la premiile MTV şi până la Balul Aviatorilor, ideile lor sunt tot mai ieşite din tipar. Imaginaţia lor este inspirată de occident, unde fiecare bal are câte o tematică. Acelaşi model l-au urmat şi liceenii cu balul organizat anul acesta la Liceul Traian Vuia.

Inspiraţi de americani

Aceştia au organizat o super petrecere tematică denumită „Candy Land”, unde cele 10 perechi de boboci au fost nevoite să se confrunte cu probe mai puţin obişnuite. În locul cunoscutei probe de cultură generală, aceştia au fost puşi să orneze un tort cu mâinile la spate. „Am încercat să organizăm ceva interesant, nu plictisitor. Am avut cinci probe eliminatorii. Am gândit un bal distractiv”, a spus Diana Dădulescu, una dintre elevele care au organizat anul acesta Balul Bobocilor la liceul Traian Vuia din Reşiţa.

Tinerii încearcă să surprindă prin decoruri, probe noi şi inedite, iar cei mai mulţi se inspiră de peste ocean. La acest final de săptămână Liceul Mircea Eliade din localitate vine cu o propunere „nouă” pe piaţa modei balurilor. Organizatorii s-au gândit să aducă un suflu nou şi să bată premile MTV. „Am ales tema Fresh Bobo Awards. Ne-am inspirat de la premiile  MTV şi fiecare concurent trebuie să îşi aleagă o vedetă, pe care o va imita pe parcursul probelor care le-am pregătit pentru concurenţii noştri”, a spus David Gal, unul dintre organizatori.
Ca să aibă parte de un bal reuşit, organizatorii s-au pus pe treabă încă de la începutul anului şcolar.

Bobocii, încântaţi de neprevăzut

Bobocii sunt pregătiţi să îşi demostreze talentul la acest final de săptămână. „Mi se pare o idee originală. Sper să fie un concurs cinstit şi să ne distrăm în seara respectivă. Eu voi intra în pielea lui Shakira pe parcursul concursului”, a spus Bianca Trandafir, una dintre concurentele la „Fres Bobo Awards”, de vineri.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite