Au primit astăzi un cămin după mai bine de opt ani de aşteptare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Aureliei Vasilean, care are o situaţie financiară precară, a primit în această dimineaţă o locuinţă ANL în blocul construit pe Valea Domanului.. Peste 1.000 de reşiţeni mai aşteaptă o casă de la stat. În acest an, municipalitatea are în plan finalizarea a încă trei blocuri, pe Calea Caransebeşului.

Printrei cei care au primit cheile unui apartament nou se află şi familia Vasilean, care aşteaptă o casă de peste opt ani. „Din 2002 am  depus dosare, însă astăzi mi s-a împlinit un vis la care nici nu speram”, a spus Aurelia Vasilean.

Reşiţeanca lucrează în confecţii de 15 ani şi tot de atunci stă în chirie. „Am plătit chirie de 14 ani de zile şi cheltuielile erau foarte mari. Ultima dată am stat pe Calea Caransebeşului şi plăteam 70 de euro plus celelalte cheltuieli. Ne-am dorit foarte mult această locuinţă. Ne vom muta chiar de astăzi, eu şi cu cei doi băieţi”, a mai spus Aurelia Vasilean. Lista de aştepare pentru tinerii care vor o locuinţă de la stat este însă foarte lungă. „Avem 700 de solicitări pentru locuinţele sociale şi 300 la ANL-uri”, a spus Mihai Stepanescu, primarul Reşiţei.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite