Andrea Şomanţu are grijă de miresele din Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionată de bolizii pe două roţi şi muzica rock, Andrea a găsit romantismul de altădată în organizarea de nunţi pentru tinerii reşiţeni.În timpul liber, Andrea adoră să călătorească. Pasiunea ei pentru bolizii pe două roţi este în strânsă legătură cu stilul de muzică pe care aceasta îl ascultă.

Profil:

Născută. 17 octombrie 2010
Studii. Absolventă a Liceului „Alexandru Popp“, secţia lăcătuşerie
Familie. Căsătorită, o fată Eniko

Voaluri de mireasă, buchete de flori, dar şi obiecte pentru decorarea sălii de nuntă, toate acestea reprezintă pentru Andrea un vis realizat. De mic copil, tânăra a fost atrasă de idealul unei poveşti de dragoste cu un final fericit. Cartea „Pe aripile vântului“ a fost preferata tinerei şi spune că garderoba personajului principal a determinat-o, într-un fel, să-şi dorească să lucreze în domeniul vestimentar.  „După o perioadă în care am lucrat în domeniul decoraţiunilor interioare pentru evenimente speciale, am ales să-mi duc la bun final una dintre pasiunile mele de o viaţă. Aceea de a ajuta miresele să se bucure în cel mai important moment din viaţa lor“, povesteşte Andrea.

Momentul în care tinerele îşi aleg rochia de mireasă este unul extrem de emoţionant pentru Andrea, care spune că bucuria din ochii tinerei atunci când a găsit modelul preferat este de nedescris. „Fiecare mireasă îşi doreşte nunta perfectă. După zile de discuţii cu privire la detalii, alegerea roghiei este unul dintre momentele pe care le savurez alături de viitoarele mirese“, a mai spus Andrea.

Tânăra povesteşte că reşiţencele sunt tot mai pretenţioase atunci când vine vorba de organizarea unei nunţi. „Recent am organizat o nuntă cu tematică, totul avea legătură cu toamna, iar pe viitor lucrez la un eveniment pe stil baroc. Tinerele vor să fie cât mai mult în pas cu tendinţele şi mă bucur mult când şi rezultatul este cel pe care şi-l doresc“, a mai spus Andrea.

Drumeţii pe motocicletă

În timpul liber, Andrea adoră să călătorească. Pasiunea ei pentru bolizii pe două roţi este în strânsă legătură cu stilul de muzică pe care aceasta îl ascultă. „În casa copilăriei mele s-a ascultat tot timpul muzică. Genul rock l-am descoperit alături de prietenii mei. De aici s-a născut şi pasiunea pentru motociclete. În 2001 mi-am cumpărat prima motocicletă, iar astăzi pot să mă laud cu un Intruder de 800 de cmc“, a spus Andrea.

Tânăra îşi aduce aminte şi acum de reacţia oamenilor atunci când o vedeau pe motocicletă, mai ales că nici în Reşiţa, nici în Timişoara nu sunt foarte multe femei care conduc o motocicletă. „Unul dintre cele mai amuzante momente a fost atunci când m-a oprit un poliţist. Era o zi răcoroasă, iar în momentul în care mi-am dat casca jos, omul nu  aputut decât să mă întrebe dacă nu mi-e frig“, a mai spus Andrea.

Întrebări şi răspunsuri


Concertele rock sunt o altă pasiune a ta. Care este următorul eveniment la care vei participa?
Luna aceasta voi merge alături de cei dragi în Ungaria, la concertul trupei Helloween. Din păcate, această pasiune este una care necesită timp, iar jobul meu nu-mi permite să fiu plecată din localitate, dar de fiecare dată când reuşesc mă încarc cu energie pozitivă după un astfel de eveniment.
Sunt pretenţioşi reşiţenii atunci când vine vorba de organizarea unei nunţi?
Nu pot să spun că sunt pretenţioşi. Mulţi dintre ei au început să pună accent pe calitate, şi nu pe cantitate, ceea ce cred că este un pas înainte şi se vede că mirii caută să aducă ceva nou.

Ce-i place
„Îmi place să petrec timpul liber alături de prieteni şi familie. Când avem ocazia,  ne întâlnim şi petrecem clipe minunate“.

Ce nu-i place
„Nu-mi plac minciuna, mizeria şi bârfa. Detest oamenii prefăcuţi şi îmi este greu să-mi stăpânesc cumpătul când îi întâlnesc”.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite