În timp de criză de fac angajări la Serviciul de Ambulanţă din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambulanţa din Caraş-Severin este la limita posibilităţii de funcţionare. Acest serviciu se confruntă cu o lipsă majoră de medici şi asistenţi, iar banii pentru gospodărirea lui sunt foarte puţini. Situaţia ar putea fi mai bună din luna august.

Astfel vor fi scoase la concurs posturi pentru medici, asistenţi şi ambulanţieri. „Vom face angajări începând cu luna august. În urma Hotărârii de Guvern din 23.06.2010,  pentru Caraş-Severin, putem angaja 26 de oameni. Acum funcţionăm la limita de avarie şi încercăm să acoperim permanenţa pe Reşiţa, dar şi să ne ajutăm colegii din celelalte localităţi. Am oameni doar pentru o singură tură”, a spus în această dimineaţă Cosmin Librimir, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin.
Angajările vor fi făcute şi în funcţie de buget.

La Reşiţa ar trebui să fie angajaţi opt medici, dar conform directorului Ambulanţei, numărul acestora cel mai probabil va fi de patru. „Vom face angajări şi în Băile Herculane, Bocşa, Caransebeş şi Oţelu Roşu. Încercăm să asigurăm necesarul de personal cât mai bine, dar trebuie să ţin cont şi de buget pentru a putea să plătesc oamenii”, a mai spus Librimir, directorul Ambulanţei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite