Șoferii cărășeni sfidează legea. Iubesc viteza, dar au rămas fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tot judeţul, împânzit de radare
Tot judeţul, împânzit de radare

Aceasta este concluzia la care au ajuns rutieriștii, după ce timp de două zile au supravegheat cu aparatele radar drumurile din județ. Mai mult de jumătate dintre amenzile aplicate au fost pentru încălcarea regimului de viteză.

Poliţiştii rutieri au acţionat timp de două zile cu aparatele video de supraveghere a traficului rutier, pe raza întregului judeţ, ca să reducă numărul victimelor care sunt rănite sau mor în accidente de circulaţie.

„Ca de fiecare dată obiectivul oamenilor legii îl reprezintă siguranţa rutieră, dar şi combaterea tuturor neregulilor referitoare la circulaţia pe drumurile publice, tocmai pentru ca participanţii la trafic să nu fie implicaţi în evenimente nedorite”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

În cele trei zile de acţiuni au fost aplicate un număr de 216 sancţiuni contravenţionale, din care 132 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. „Fie că vorbim de nepurtare centurii de siguranţă, de conducerea autovehicululelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau orice alte abateri de la normele legale, poliţiştii rutieri i-au sancţionat pe toţi cei care au trecut graniţa legii”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Doi conducători auto au rămas fără permisul de circulaţie, iar alţi 10 s-au ales cu dosare penale pentru săvârşirea de infracţiuni: conducere sub inflenţa băuturilor alcoolice, conducerea de vehicule neînmatriculate, cu numere false şi conducere fără permis.





Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite