Un student la drept, fiul avocatului Teofil Drugărin, este acuzat de tâlhărie, şantaj şi violare de domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teofil Drugărin îşi apără cu îndârjire fiul
Teofil Drugărin îşi apără cu îndârjire fiul

Teofil Drugărin, fiul avocatului Teofil Drugărin din Oraviţa, se află în arestul IPJ din data de 07 iulie. În timp ce tânărul stă după gratii, tatăl său, care îl şi reprezintă în instanţă, aruncă cu acuze dure spre achetatori, pe care îi acuză de abuz.

„Încadrarea făcută de procuror pentru solicitarea de arestare preventivă a fost cea de comitere a faptelor de tâlhărie, şantaj şi violare de domiciliu", a declarat judecătorul Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin. Deşi apărarea tânărului a solicitat cercetarea lui în stare de liberate, magistraţii au respins cererea, astfel că acesta se află în continuare la arest.

Avocatul şi tatăl tânărului spune că se mândreşte cu fiul său, student la drept. Acesta consideră că  întregul dosar este o încenare. „Credem că este o răzbunare a procurorului de caz, Radu Bucurică. Acesta a vrut să se răzbune pe mine prin familia mea. Totul e o făcătură, iar cel care fabrică probe se numeşte ecscroc", a declarat Teofil Drugărin, care susţine că în mai multe dintre cazurile sale a obţinut achitare, întrucât cercetarea aceluiaşi procuror de caz a fost abuzivă.

În acest sens, ar exista câteva plângeri penale împotriva lui Bucurică. „Fiul meu este un om serios, este student la drept şi la o postliceală şi a obţinut un credit din fonduri europene de 40.000 de euro pe măsura instalării tinerilor fermieri la ţară", a mai adăugat Teofil Drugărin.

Prins în flagrant

Potrivit oficialilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa, în nopatea de 5 spre 6 iulie, inculpatul a pătruns, înarmat, într-o locaţie din oraş în care se afla partea vătămată. După ce i-a aplicat mai multe lovituri, a deposedat-o pe victimă de 1.000 de lei, sub ameninţarea cuţitului.

„Cu acelaşi prilej, sub pretextul că a primit de la nişte duşmani ai părţii vătămate suma de 1.000 de euro pentru a o lichida, i-a solicitat ca în aceeaşi zi să îi plătească o sumă similară, ca să o lase în viaţă. Singura condiţie ar fi fost ca aceasta să părăsească imediat ţara", a declarat George Bucurică, procurorul de caz.

Imediat apoi, procurorii şi poliţia i-au realizat lui Teofil Drugărin un flagrant. Cu prilejul acestuia, studentul de la drept a primit o parte din suma pretinsă. Urma ca diferenţa să fie primită a doua zi. Cercetările sunt în curs de finalizare în acest caz, iar inculpatul va fi trimis în judecată în cel mai scurt timp.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite