Peste 100 de protestatari scandează lozinci antiguvernamentale în centrul Reșiței

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vineri și sâmbătă atmosfera la Reșița a fost liniștită, duminică oamenii au ieșit în centrul orașului, ca să protesteze. Aceștia spun că decizia lor nu are nicio legătură cu demisia lui Raed Arafat. Aceștia pur și simplu s-au săturat să fie umiliți de partidul aflat la guvernare.

În urmă cu puțin timp, în centrul Reșiței s-au adunat peste 100 de protestatari, nemulțumiți de nivelul scăzut de trai și de umilința pe care o îndură. Potrivit acestora, singura soluție salvarea României este la ora actuală demisia președintelui Traian Băsescu. Revoluționari, lideri sindicali, oameni simplii și mulți tineri, așa ar putea fi descrisă în câteva cuvinte mulțimea adunată în centrul Reșiței. Baricadați cu pancarte și sub supravegherea strictă a jandarmilor reșițenii au scandat „Reșița!”, „Jos Băsescu!”, “Demisia!”.

Pe pancarte au fost scrise ironic lozinci de genul „ați uitat să percepeți taxa pe aerul astmaticilor”. „Ies în stradă să îmi manifest nemulțumirea față de ce se întâmplă în țara asta. Suntem aici să dăm jos a doua dictatură a țării. Pe Ceaușescu l-am dat jos. Acum, urmează Băsescu”, a spus Dorian Micloșină. Printre protestatari s-a aflat și o persoană cu handicap. Gabriel Muliț a ieșit în centru în scaunul cu rotile.

Câștigă doar ajutor acordat pentru persoanele cu handicap și spune că se simte umilit. „Sunt român, dar sunt umilit. M-am săturat să stau cu capul plecat”, a spus reșițeanul supărat.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite