Probleme pe străzile din Caraş: şoferi băuţi, fără permis sau care depăşesc limita de viteză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Weekend-ul a adus cu el în Caraş-Severin mai multe neregului cu care s-au confruntat poliţiştii, în timp ce supravegheau traficul rutier. Localităţile cu şoferi „problematici" au fost Reşiţa, Băile-Herculane şi Moldova-Nouă.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Reşiţa au surprins, cu ajutorul aparatului video-radar, pe timp de noapte, două autoturisme care circulau în paralel, cu viteză foarte mare, făcând „liniuţe". Maşinile circulau pe Bulevardul Republicii şi aveau aproximativ 113 kilometri la oră, fiind conduse de doi tineri din Reşiţa, unul în vârstă de 31 de ani şi celălalt de 24 de ani. Pe numele celor doi conducători auto au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de „Participare, în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice" şi le-au fost reţinute permisele de conducere.

De asemenea, poliţiştii din Băile-Herculane au găsit în trafic un autoturism înmatriculat în Bulgaria care s-a dovedit a fi condus de un cetăţean bulgar în vârstă de 20 de ani care nu avea permis de conducere. În maşină se mai afla un tânăr de 22 de ani care era proprietarul autoturismului. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi încredinţarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice cu ştiinţă unei persoane care nu posedă permis de conducere".

În Moldova-Nouă, lucrătorii de poliţie au depistat, tot în traffic, un bărbat de 51 de ani care conducea sub influenţa alcoolului, având o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi în acest caz, se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge".

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite