„Monstrul pedofil” a scăpat cu viaţă dintr-un accident în care şi-a pierdut tatăl

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ana Ungur, mama bărbatului judecat pentru pornografie infantilă, susţine că fiul ei a rămas cu sechele şi nu suportă detenţia. Pedofilul de 41 de ani încearcă să scape de cătuşe pe baza actelor medicale care ar atesta faptul că este grav bolnav.

Ana Ungur refuză să creadă că, acum 41 de ani, a dat naştere unui adevărat monstru. Femeia pune întreaga poveste care i-a trimis fiul după gratii pe seama setei de răzbunare a fostei soţii a acestuia, dar şi pe accidentul petrecut în seara zilei de 1 octombrie 2009, când Daniel Ungur şi tatăl său, Ianoş, au fost victimele unui cumplit accident rutier.

Cei doi se aflau într-un microbuz în momentul în care acesta cobora trotuarul din faţa blocului lor pentru a se înscrie în circulaţie. Au fost izbiţi violent de un autoturism care circula cu viteză. Daniel şi Ianoş Ungur au fost proiectaţi prin parbriz. „În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto Ianoş Uungur, răni care i-au provocat decesul, precum şi vătămarea corporală uşoară a pasagerului de pe locul din dreapta faţă al microbuzului, Daniel Ungur, care a fost internat sub supraveghere medicală la Spitalul Judeţean din Reşiţa“, a declarat Adriana Beţa, reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin.

Ana Ungur este convinsă că fiul ei nu putea întreţine relaţii sexuale cu fetele care îl acuză că au fost transformate în sclave sexuale. „El de atunci are gâtul rupt şi numai şuruburi. De atunci e tot bolnav. L-am ţinut la mine cât a fost mai grav. Iarna nu are voie la temperatură scăzută, de acasă de la el şi până la mine trebuia să stea jos, că nu mai putea. Cum era el în stare să facă tot ce se spune?”, se întreabă femeia. Fetele ar fi plătite de fosta soţie a pedofilului. „Au vrut să-l bage în puşcărie de acum doi ani. Ea şi cu nepotul meu, copilul lui”, a mai spus Ana Ungur.

Pedofilul cere o expertiză psihiatrică


„Problemele medicale pe care le are clientul meu trebuie avute în vedere de medicul de specialitate de la Penitenciarul Timişoara. Trebuie văzut dacă bolile de care suferă pot fi tratate în regimul penitenciar. Vom cere efectuarea unei expertize pentru a se constata dacă a avut discernământ în momentul săvârşirii acestor infracţiuni. Sunt acte la dosar care atestă gravele lui probleme de sănătate. El ar fi trebuit expertizat psihiatric pentru a şti dacă are astfel de probleme. Cerem amânarea cauzei, pentru că avem unele excepţii de invocat“, a precizat Cosmin Bolosin, avocatul lui Daniel Ungur.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite