Guvernul l-a numit pe Ioan Sabo noul prefect al judeţului Caraş-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Octavian Țunea
Octavian Țunea

Astăzi au fost aprobate două hotărâri cu privire la ocuparea funcţiei de prefect al judeţului Caraş-Severin. Astfel, executivul a decis plecarea prefectului Octavian Ţunea şi înlocuirea temporară a acestuia cu Ioan Sabo.

Noul prefect al judeţului Caraş-Severin este doctor în economie, în domeniul contabilitate, cu specialitatea de controlor financiar, iar până în prezent a fost şef al Serviciului de Inspecție fiscală persoane juridice Reșița din cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Caraș Severin. Hotărârea a fost făcută publică de biroul de presă al Guvernului României, în urma şedinţei de astăzi. În ciuda deciziei luate, comunicarea nu a fost încă făcută. "Până la ora 16.00, nu am primit nicio informare oficială cu privire la acest subiect", a spus Paula Neamțu, directorul de cancelarie al Instituției Prefectului Caraș-Severin.

Săptămâna trecută, fostul prefect de Caraș-Severin, Octavian Țunea declara într-o conferință de presă faptul că se simte amenințat de declarațiILE șefilor interimari ai PDL, care spuneau că vor o schimbare la nivel de Prefectură. "Am urmat toate cursurile de funcționar public și am luat toate examenele. Până acum, am respectat legea și nimeni nu îmi poate reproșa altceva", declara săptămâna trecută Octavian Țunea.

Schimbarea din funcția de prefect vine după ce Sorin Frunzăverde și-a dat demisia din PDL, urmat de alți 38 de primari.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite