Investiții de peste 200.000 de lei. Primăria Reșița a depășit criza financiară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai recente investiții ale Primăriei Reșița s-au concretizat într-o parcare de reședință cu 100 de locuri și în punerea în funcțiune a două toalete, similare celei din Parcul Tricolorului. Suma alocată acestora se ridică la 210.000 de lei.

Startul a fost dat pe Bulevardul Republicii numărul 8. Parcarea are 100 de locuri de parcare și a costat 60.000 de lei. „Aceast obiectiv presupune partea de instrastructură, respectiv amenajarea ei cu piatră spartă, 210 de metri lineari de bordură, care a împrejmuit și delimitat zona, 5 cămine de colectare a apelor pluviale și rețeaua aferentă acestor cămine. Este vorba despte 70 de metri lineari de conductă în subteran”, a precizat directorul Direcției de Administrare a Domeniului Public, din cadrul Primăriei Reșița, Liviu Gârtoi. În etapa următoare, se toarnă asfalt.

Toalete noi în parcuri
Strategia Primăriei Reșița este să renunțe în timp la toaletele ecologice din parcurile din oraș. La Parcul Siderurgistului s-a dat în folosință o toaletă în subteran, care valoarează 150.000 de lei. De asemenea, și toaleta din centrul orașului, din spatele Complexului Comercial Nera, a fost dată în funcțiune, printr-un parteneriat public-privat.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite