Weekend cu petreceri de Halloween în cluburile și parcurile din Reșița

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costumaţii inedite de Halloween
Costumaţii inedite de Halloween

Dacă tot se apropie cea mai înspăimântătoare petrecere dintre toate, tinerii reșițeni, dar nu numai au de unde alege, dacă au chef de distracție. Vremea nu este tocmai frumoasă pentru drumeții, astfel că, dacă dispuneți de un buget de cel mult 100 de lei de persoană, ați putea avea parte de o noapte pe cinste.

Petrecerile de Halloween încep de mâine seară, așa că, dacă nu ți-ai pregătit costumul mai ai timp să  te gândești la un personaj înfricoșător. Bambbo Studio One vă invită mâine seară, după ora 22.00, la distracție.  „Avem un Special Halloween Party doar la Bambbo. Vom avea și un Fashion Show foarte tare de la care nu vrei să lipsești! Îi așteptăm pe reșițeni în costum și avem o surpriza pentru pentru cei care fac asta”, spune administratorul clubului Dan Alexandru. Pentru fete, intrarea este gratuită, iar băieții trebuie să plătească 10 lei.

Și pentru ca reșițenii să își intre în ritm, și astăzi tinerii pot alege pentru distracție Clubul Bambbo Studio One și astăzi, pentru că invitată specială este trupa „Partidul Kiss Fm”, care va încinge atmosfera la maximum. Cei mai buni DJ de la radio, Dj Olix și Mc Dan Fințescu vor fi prezenți în selectul club.  

Petrecere în Parcul Tricolorului
Duminică după-amiază cea mai mare surpriză o vor avea copiii în Parcul Tricolorului, unde îi așteaptă artiști pregătiți de face-painting, baloane, muzică și multă distracție. Acțiunea este organizată de cluburile Rotaract și Interact.

Pe 31 octombrie, la Rock Caffe
Deși ai spune că este luni, iar weekendul s-a încheiat, îți poți începe săptămâna cu Rock Caffe, care nu se abate de data sărăbătorii stabilită de calendar. Astfel că, la ora 20.00, organizatprii dau startul distracției într-o atmosferă tradițională cu dovlecei și multe lumânări, la fel cum reșițenii au fost obișnuiți an de an. „La fel ca și în anii trecuți, vom premia cele mai frumoase costume, pe două categorii: copii și adulți”, spune Ovidiu Roșu, unul dintre administratorii clubului. Intrarea a fost stabilită la suma modică 5 lei. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite