Vânzări record de Zilele Reșiței. Micii și porumbul fiert i-au ademenit pe cei care au venit pe Stadionul de Atletism!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zilele Reşiţei
Zilele Reşiţei

Zilele Reșiței din acest an au mobilizat sute de turiști pe Stadionul din Lunca Bârzavei. Acesta aspect le-a adus comercianților încasări consistente încă de vineri seara. Oamenii spun că acest lucru nu s-a mai întâmplat de patru ani.

„Vineri, deși Serbările nu erau începute încă, noi am avut cortul instalat pe stadion și am epuizat o dată stocul. Sâmbătă seară, micii au au avut cea mai mare priză la pulbic, iar marfa pe care am pregătit-o am epuizat-o de trei ori. Chiar m-a surprins acest lucru, pentru că de patru ani nu s-a mai întâmplat așa ceva”, a spus Tomiță Popa, reprezentantul unei firme care comercializează mici. Și porumbul fiert i-a dat pe spate pe reșițeni. Domnica Atomoaie vine în fiecare an, tocmai din Moldova la Zilele Reșiței.

„Anul trecut a fost jale mare, dar acum chiar mă mir de cât de bine merg lucrurile”, spune femeia, care a vândut peste 400 de bucăți de porumb. Asta înseamnă 1.200 de lei făcuți într-o singură seară. Concluzia la care au ajuns comercianții este că reșițenii au depășit criza economică și sunt pregătiți să le sporească încasările la fiecare serbare la care sunt invitați să participe.   

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite