UPDATE Se acționează pentru deblocarea unei benzi de circulație spre Muntele Semenic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea se menține rece astăzi în Caraș-Severin, cu temperaturi maxime de minus zece grade celsius. Intensificările de vânt și viscolul se vor domoli începând cu ora 20.00, atunci când ANMH anunță că se încheie avertizarea de cod galben.

UPDATE ORA 17.00 Turiștii de pe Muntele Semenic au putut coborî, ca să plece la casele lor. Oamenii au fost însoțiți de poliție pe tot parcurului drumului Semenic-Prislop. Potrivit comandamentului de iarnă, drumul este deschis acum doar pe o bandă de circulație, dar se lucrează la deblocarea în totalitate a tronsonului de drum.

UPDATE ORA 11.00 Astazi 5.01.2012, conform prognozei ANMi, vremea este inchisa,cerul va fi mai mult noros, se vor inregistra precipitatii sub forma de ninsoare pe arii extinse, temperaturile se vor incadra intre - 12 si -10 grade C . Codul galben de ninsori , intensificari de vant , viscol, polei se mentine pana la ora 20.00.

In judetul Caras-Severin circulatia se desfasoara in conditii de iarna , se actioneaza cu materiale antiderapante si utilaje specifice in toate zonele judetului respectiv, Muntii Semenic, Muntele Mic, Valea Almajului, Clisura Dunarii, Valea Timisului, Valea Carasului.

Pe drumul judetean DJ 582 E, la aceasta ora se actioneaza cu utilaje pentru deblocarea drumului pe o banda de circulatie.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite