1.000 de tone de material antiderapant, împrăștiate în Caraş-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe drumurile judeţene s-a acţionat în această dimineață cu 70 de utilaje specifice şi au fost împrăştiate circa 1.000 de tone de materiale antiderapante în toate zonele judeţului Caraş-Severin, respectiv Muntii Semenic, Muntele Mic, Valea Almăjului, Clisura Dunarii, Valea Caraşului, Valea Timişului pentru asigurarea desfăşurării traficului rutier.

Astăzi se circulă în condiţii de iarnă, fapt pentru care membrii comandamentului de ianră roagă participanţii la trafic să aibă autovehiculele echipate în mod corespunzător.
În continuare drumul DJ 582E, pe tronsonul Prislop (DJ 582 km 30+6300) – Staţiunea Semenic, km 0+000 – 9+000, ramane inchis până la îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice.

Astăzi 04 februarie, până la ora 9.00 nu au fost semnalate drumuri blocate din cauza zăpezii căzute şi nici evenimente rutiere deosebite, traficul desfăşurându-se în condiţii de iarnă.

Direcţia de Administrarea a Domeniului Public şi Privat a judeţului Caraş-Severin va continua activitatea de deszăpezire şi de informare a participanţilor la trafic în cadrul Comandamentului de prevenire şi intervenţie pentru combaterea poleiului şi înzăpezirii pe drumurile judeţene şi comunale ale judeţului Caraş-Severin, permanent la nr. de telefon 0255/213212.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite