Codul Galben a închis drumul de acces pe Semenic! Turiștii sunt rugaţi să stea acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Județean Caraș-Severin a luat decizia să închidă temporar drumul spre Semenic, din cauza zăpezii viscolite. Turiștii sunt sfătuiți să nu se aventureze la drum, pentru că membrii comandamentului au solicitat poliției închiderea circulației.

„În conformitate cu legea, în cazuri de urgenţă, când starea timpului impune închiderea circulaţiei rutiere pe un sector de drum pentru a se evita producerea unor evenimente grave ce ar putea periclita viaţa participanţilor la trafic, se poate opera închiderea circulaţiei cu instalarea mijloacelor de semnalizare corespunzătoare şi a informării participanţilor la trafic”, potrivit Comandamentului de Ianră din cadrul DADPP a Consiliului Județean Caraș-Severin. 

În acest sens aceștia au solicitat acordul pentru închiderea drumului judeţean DJ 582E, pe tronsonul Prislop (DJ 582 km 30+6300) – Staţiunea Semenic, km 0+000 – 9+000, începând cu data de 03.02.2012, ora 12,00 până la îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice.

Direcţia de Administrarea a Domeniului Public şi Privat a judeţului Caraş-Severin în calitate de administrator al drumului, va lua toate măsurile necesare în ceea ce priveşte instalarea mijloacelor de semnalizare corespunzătoare şi a informării participanţilor la trafic.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite