Peste 300 de tone de antiderapante s-au aruncat în această dimineață pe drumurile din Caraș-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Utilajele de deszăpezire acționează și la această oră pe drumurile din Caraș-Severin
Utilajele de deszăpezire acționează și la această oră pe drumurile din Caraș-Severin

Ninsorile vor continua pe parcurusul zilelor de weekend, iar temperaturile se vor menține scăzute pe toată suprafața județului Caraș-Severin. Avertizarea de cod galben este valabilă până mâine. Pe drumurile județene se circulă în condiții de iarnă.

“Conform prognozei ANM pentru regiunea Banat, se vor semnala ninsori pe arii extinse și intensificări ale vântului, cu temperaturi cuprinse între - 10 și - 5 grade Celsius”, potrivit Comandamentului de Ianră al județului Caraș-Severin.

Circulatia pe drumurile judetene se desfasoară în condiții de iarnă. S-a acționat cu 35 de utilaje specifice și au fost împrăștiate aproximativ 300 de tone de materiale antiderapante în toate zonele județului, respectiv Muntii Semenic, Muntele Mic, Valea Almăjului, Clisura Dunării, Valea Timișului și Valea Carașului.

Atentionarea cod galben de ger se menține valabilă până pe data de 12 februarie.
Membrii Comandamentului de Iarnă fac apel la participanții la trafic să circule cu maximă prudență, să adapteze viteza de circulație la condițiile de drum și să se informeze înainte de deplasare la numărul de telefon: 0255 213212.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite