Procurorii anchetează şi în Reşiţa modul în care s-a votat la referendum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De câteva zile, procurorii verifică în întreaga ţară modul în care românii au votat la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Este şi cazul Reşiţei, unde un asemenea dosar se află în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, conform site-ului expressdebanat.ro.

Singurul caz intrat în atenţia procurorilor din Caraş-Severin este legat de Secţia de votare nr.51 din Reşiţa, acolo unde, aproape de ora închiderii votului, un membru al secţiei a fost descoperit având asupra sa mai multe buletine de vot neştampilate. „Echipa de cercetare deplasată la secţie a constatat că mai multe buletine de vot neştampilate au fost găsite pe masă, sub documentele personale ale acestui membru din cadrul secţiei de votare", a precizat Anucuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, pentru expressdebanat.ro. Procurorii anchetează acum cum au ajuns cele 12 buletine de vot în posesia membrului secţiei de votare de la Şcoala Generală Nr. 7.

În schimb, cazul de la Zorlenţu Mare, unde s-a înregistrat o prezenţă de 113 la sută la urne, mai mult decât dublul mediei pe judeţ sau pe ţară, a trecut neobservat, mai atrag atenţia jurnaliştii expressdebanat.ro. În județul Caraș-Severin s-au înregistrat 25 de sesizări către poliția județeană legate de referendum, conform sursei citate.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite