VICTOR PONTA „Opoziția trebuie să intre într-o nouă fază a vieții politice”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta este astăzi la Reșița, ca să lanseze candidatura lui Mihai Stepanescu la Primăria Reșița
Victor Ponta este astăzi la Reșița, ca să lanseze candidatura lui Mihai Stepanescu la Primăria Reșița

Președintele PSD, Victor Ponta, este astăzi la Reșița, ca să lanseze candidatul USL la fotoliul de primar al Reșiței. Asta după ce, independentul Mihai Stepanescu a luat decizia să se reîntoarcă în partid. Cu prilejul vizitei, social-democratul a făcut și câteva precizări referitoare la actualul Guvern.

Dincolo de lansare candidatului USL la Primăria Reșița, președintele PSD, Victor Ponta, a lansat acuze dure la adresa Guvernului și a reamintit faptul că de luni USL va avea majoritate la Senat.  „De luni, atenția noastră se îndreaptă asupra Guvernului, astfel încât să nu ia banii de la administrație să îi dea primarilor care mai răman în PDL. Am văzut că în Caraș-Severin există primarul de la Băile Herculane care rămâne în partid. Rămâne doar pentru cele 9,5 milioane de euro pe care urmează să îi primească de la Guvern, pentru Aquaparc. De aceea a rămas!”, a spus social-democratul, convis că democrat-liberalii practică metoda șantajului cu cei care vor să părăsească partidul. 

De luni, opoziția se întoarce în Parlament
„De luni, nu doar de facto, ci și de drept opoziția va avea majoritate în Senat, iar în Camera Deputaților, unde este un haos, vom declanșa o acțiune corectă și îndreptățită de a o înlătura pentru gafele făcute pe Robera Anastase. La vot, vom vedea dacă mai există majoritate și în Camera Deputaților”, a adăugat Victor Ponta. Acesta spune că dacă rezultă că nici în Camera Deputaților nu mai există majoritate, opoziția trebuie să intre într-o nouă fază a vieții politice.  „Să avem un Guvern de tehnocrați, să se organizeze cât mai rapid alegeri, după care un guvern USL să conducă țara. „În acest moment, nimeni nu mai conduce România, doar șantajul și interesul personal”, subliniază președintele PSD, Victor Ponta, prezent astăzi la Reșița. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite