After Jazz Party astăzi și mâine la pontonul de la Trei Ape !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După succesul înregistrat la petrecerile de anul trecut, și anul acesta, la Trei Ape, la ponton, continuă distracția, după ce se încheie seara în Poiana Lupului. Muzica de calitate vă așteaptă la discoteca de pe malul apei.

After Jazz Party vă așteaptă la pontonul de la Trei Ape și în acest an. De la jazz, trecerea se face cu mai multă ușurință la pop-rock, alternative & electro hits. Stratul distracției se dă la ora 23.00, atât astăzi, cât și mâine. Reșițenii care iau cu asalt Festivalul de Jazz așteaptă cu nerăbdare să meară la munte și să petreacă până la orele dimineții.

„After Jazz Party este o idee foarte bună. Festivalul se încheie devreme și sunt sigur că oamenii nu au chef să plece acasă de la ora 23.00. Am fost și în anii trecuți și a fost extraordinar. Și anul acesta voi urca la Trei Ape din Poiana Lupului”, a spus Ionel Hornea, un împătimit al muzicii de calitate. „De abia aștept să urc și în acest an la jazz. De obieci, merg de joi seara, dar anul acesta am avut puțină treabă și a trebuit să amân momentul. Este bine că la Trei Ape se țin petreceri după ce se încheie festivalul din Poiană”, a spus și reșițeanul Alex Ciapsa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite