Țigări de contrabandă la frontiera cu Serbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigări de contrabandă
Ţigări de contrabandă

Poliţiştii de frontieră cărăşeni au descoperit peste 1.000 de pachete de ţigări de contrabandă, cu timbru sârbesc ascunse în portbagajele a două maşini care circulau pe D.N.57 şi respectiv D.N.57 B. Aceștia au oprit pentru control un autoturism marca „Opel Astra”.

La volanul acestuia se afla un cetăţean român, în vârstă de 44 ani, cu domiciliul în localitatea Sicheviţa, judeţul Caraş – Severin. Poliţiştii de frontieră au găsit la controlul efectuat asupra maşinii, 750 pachete de ţigări de contrabandă ascunse în portbagaj. Câteva ore mai târziu, poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului Combaterea Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin au descoperit 277 pachete de ţigări disimulate pe corp şi în diverse locuri din portbagaj.

Aproape de miezul nopţii, poliţiştii de frontieră au desfăşurat o acţiune operativ-informativă. Astfel, în jurul orelor 00:20 au oprit pe comunicaţia Oraviţa-Anina un autoturism marca “Wolksvagen Golf”, condus de o femeie, în vârstă de 32 ani şi care locuieşte în municipiul Reşiţa.

Cu ocazia controlului asupra persoanei şi a autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit mai multe pachete de ţigări ascunse pe corp şi în diferite recipiente din portbagaj precum termos, lanternă, pantofi sport şi scaune.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite