Trei minori au prădat CET-ul. Au furat tabla de pe conducta de transport a căldurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă tot nu produce în aceată perioadă și își așteaptă cumpărătorul care întârzie să apară, trei tineri au crezut că este timpul să dea un atac. Au furat table de pe conducta de termie de pe Aleea Roman, din cartierul Govândari, însă au fost prinși de polițiști cu mâța-n sac. Pentru ideea lor năstrușnică se aleg cu dosar penal.

În după-amiaza zilei de ieri, o patrulă mixtă din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa, formată dintr-un poliţist şi un jandarm a depistat, pe Aleea Roman din Reşiţa, trei tineri care aveau opt bucăţi de tablă zincată.

“În urma verificărilor efectuate s-a constatat că cei doi dintre cei trei au vârsta de 15 ani, iar al treilea are doar 12 ani. Aceștia au sustras tabla de pe conducta de transport a agentului termic ce aparţine unei societăţi comerciale şi care era situată în curtea unui liceu”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

 În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul se ridică la aproximativ 1.600 de lei și provine din distrugerea izolaţiei şi din valoarea tablei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite