INEDIT Parcare transformată în plajă în centrul Reșiței, cu tone de nisip

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipiul de pe Bârzava găzduiește la sfârşitul acestei săptămâni o importantă competiţie de volei pe plajă. Parcarea din fața sediului CASE SA s-a transformat într-o adevărată plajă. Astfel că, reșițenii care nu au apucat să plece încă în concediu savurează un hamburger pe băncile amplasate de jur împrejurul acesteia.

„Nu m-aș fi așteptat vreodată să văd o plajă în această parcare”, a spus reșițeanul Ciprian Cuciureanu, care la orele prânzului s-a așezat să bea un suc la terasa de lângă plajă. Ca să amenajeze terenul, organizatorii au adus 17 camioane de nisip, astfel că în această dimineață competiția poate începe fără probleme. Concursul de volei intitulat Balcaniada de Beach Volleyball este o premieră la Reșița. Astfel că, parcarea este închisă șoferilor în aceste zile, pe perioada în care se desfășoară competiția.

Pentru proprietarul terenului, care deține și clădirea din vecinătate, a fost o reală surpriză solicitarea organizatorilor. Asta, mai cu seamă că o parcare pare imposibil de transformat în plajă peste noapte. “Am pus la dispoziția competitorilor spațiul din fața sediului CASE SA, pentru amenajarea terenului de volei. Parcarea a fost închisă în data de 24 iulie, iar în data de 29 iulie se va sfârși competiția. Sper eu, ca până în data de 1 august să redăm parcarea cetățenilor Reșiței, pentru a fi folosită în mod corespunzător”, a precizat omul de afaceri Pavel  Aghescu, proprietarul clădirii și al parcării din centrul orașului.

Resita

Balcaniada de Beach Volleyball este dedicată sportivilor sub 20 de ani, iar la această competiţie vor participa 16 echipe, dintre care opt la masculin şi opt la feminin. La sfârșitul competiției, parcarea va redeveni ce a fost înainte de campionat, adică loc pentru staționarea mașinilor.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite