Elevii de aur se distrează cu ecuații. Matematicienii petrec o săptămână la Râul Alb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olimpicii se distrează cu ecuații
Olimpicii se distrează cu ecuații

Olimpicii ciclului gimnazial din Caraș-Severin au intrat în vacanță, dar continuă să muncească, astfel încât performanțele lor să fie și mai bune la anul. Peste 30 de olimpici au fost selectaţi să ia parte, de astăzi, la Tabăra de Matematică, ce are loc la Râul Alb.

Aceasta începe astăzi și durează șapte zile.  Tabăra a devenit deja o tradiție pentru premianții care au urcat pe podium la faza națională a olimpiadei. Modul lor de a se distra diferă: se amuza exersând. Unul dintre copiii valoroși ai județului este și Teodora Potocean, care a obținut locul 1 la faza pe județ și un loc bine meritat pe podium la olimpiada națională.

„Mă bucur că pot participa la această tabără. Sunt sigură că vom învăța și mai multe lucruri, iar ceea ce e inedit este că exersăm în mijlocul naturii”, a spus Teodora, care speră ca, la anul, să ia locul întâi la faza națională a omilpiadei de matematică. Profesorii coordonatori sunt Ovidiu Badescu, de la Colegiul „Traian Lalescu” și Antoanela Buzescu, cadru didactic, la Caransbeș.  Tabăra este organizată cu sprijinul municipalității reșițene.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite