Județul Caraş-Severin primeşte 50 de milioane de euro, ca să îşi rezolve problemele legate de mediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Închiderea gropilor de gunoi din Caraş-Severin, determină administraţia judeţeană să facă paşi mai rapizi şi importanţi în soluţionarea problemelor legate de mediu. În acest sens, pe data de 20 martie, se semnează contractul pentru „Managementul Integrat al Deşeurilor”. Anunțul a fost făcut astăzi de președintele Consilului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde.

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde a anunţat astăzi că în această lună, va semna contractul pentru proiectul intitulat  Managementul Integrat al Deşeurilor în Caraş-Severin.

„Este un proiect de 50 de milioane de euro, iar ieri a plecat, tot de la Ministerul Mediului solicitarea pentru începerea finanţării pe modernizarea reţelei de apă, canalizare, ape uzate, în valoare de 107 milioane de euro, ceea ce înseamnă că ne respectăm acel program de finanţare din fonduri europene”, a declarat astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean, în cadrul unei conferinţe de presă.

O altă veste adusă de liderul forului cărăşean constă în deblocarea a 22 de posturi pentru angajarea persoanlului SMURD în Caraş-Severin.  „Pentru SMURD trebuie să semnăm contractul. Am avut o conversaţie pe tema aceasta. Sunt deja 3 autourilitare venite pe programul european la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Semenic", a adăugat Sorin Frunzăverde.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite