Operatorii de turism le pun schiorilor la dispoziție autobuze gratuite pentru Semenic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că vremea este foarte bună pentru schi, iar oamenii nu au alt mijloc de transport în afară de maşina proprie, operatorii de turism le pun la dispoziţie şi autobuze gratuite. Ideea este promovată cu mare succes de cel mai bogat om din Caraş-Severin, Ioan Popa, cunoscut drept ,,Nelu Tăiţelu“ datorită afacerii cu paste fainoase care l-a dus în topul celor mai bogaţi români.

Până în prezent, cărăşeanul a băgat peste jumătate de milion de euro în dezvoltarea infrastructurii de pe muntele Semenic, iar cele trei autobuze, puse la dispoziţia amatorilor de sporturi de iarnă, au prins cum nu se poate mai bine la iubitorii muntelui. „Sunt foarte bucuros că pot să urc pe munte să schiez, mai ales că eu nu am maşină“, a spus studentul Andrei Mărgan.

De aceeaşi părere a fost şi cuplul de tineri Ioan şi Mariana Bolovedea. „Autobuzele au venit exact când aveam mai mare nevoie de ele, acum când zăpada de pe munte e din belşug. Ca să fiu sinceră, mie îmi place să mă bronzez, habar nu am să schiez. În schimb, logodnicul meu Ioan este un mare amator al snowboard-ului. Aşa că fiecare face ce-i place!“, a spus Mariana Bolovedea.

    Gratuitatea transportului pe mijloacele puse la dispoziţia turiştilor de omul de afaceri cărăşean este condiţionată. Biletul este perechea de schiuri sau placa de snowboard. Şi astfel, de la o ideea simplă, s-a ajuns ca în fiecare sâmbătă şi duminică autobuzele să plece, pe Semenic, pline ochi de turişti. Potrivit celor care folosesc acest mijloc de transport, partea bună a lucrurilor este că pot consuma şi un vin fiert pe munte şi, în plus, mai fac şi economie la benzină.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite