În ce stadiu ne aflăm cu recensământul locuitorilor din Caraș-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recenzorii din Caraș-Severin mai au de recuperat teren în activitatea pe care o fac, dar după ultimele zile, județul a început să se apropie de jumătatea clasamentului, în ce privește numărul persoanelor luate în evidențe. Potrivit regulamentului, recensământul populației ar trebui să se încheie astăzi.

Numărul persoanelor recenzate a mai crescut în Caraș-Severin până duminică seară, astfel că, acum procentul este în jur de 87,75%. „Până la sfarşitul zilei de 29 octombrie 2011, după 10 zile de inregistrare, se constată că în judeţul Caraş-Severin au fost recenzate un număr de 112.848 locuinţe, reprezentând 87,75% din numărul total al locuinţelor estimate a fi recenzate şi un număr de 250.215 persoane”, a spus Gheorghe Petre, directorul Direcției Județene de Stastistică din Caraș-Severin.

În 42 de localităţi din Caraş-Severin, înregistrarea datelor statistice a fost superioară mediei judeţului, celelalte 35 fiind situate sub această medie. Lucrurile au decurs cel mai bine în localitatea Brebu Nou, unde la finele zilei de 29 octombrie, recensământul era aproape gata, cu 99,34% din populație luată în evidențe. Pe loculrile următoare se plasează Doclin, Oțelu-Roșu și Brebu.

Localitățile în care lucrurile au mers greu, iar la recenzare s-a înregstrat un ritm scăzut sunt: Luncavița, Pojejena și Băuțari.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite