Preot prins cu mâța-n sac! A urcat la volan fără permis și l-a instigat la minciună pe pasagerul pe care l-a rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost arestat
Bărbatul a fost arestat

Preotul Radu Onișoru, ridicat să poate hainele sfinte în vara anului 2010, se află în arestul poliției cărășene, după ce a dat din lac în puț cu minciunile în fața oamenilor legii. Acesta a urcat la volan, fără să aibe permis de conducere și a comis-o: a accidentat grav un pasager, pe care l-a pus să mintă că ar fi căzut cu mopedul.

Pare un secenariu desprins din telenovele, dar realitatea în care trăiește acum preotul este cât se poate de dură. El se află în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin. În cursul săptămânii trecute, acesta s-a urcat la volanul unei mașini, fără să aibă permis și a produs un accident. După producerea lui, a părăsit şi modificat locul accidentului, iar autoturismul implicat l-a ascuns în curtea unui imobil. Conducătorul auto, preotul Radu Onișor, a fost identificat după câteva ore pe DC 67, acesta declarând că a fost la spitalul din Timişoara să se intereseze de starea victimei, pe care a rănit-o. Acesta s-a arătat îngrijorat în fața polițiștilor că persoana a căzut cu mopedul, după ce a consumat băuturi alcoolice. 
 
După comiterea faptei, preotul a încercat să-i determine pe pasager şi un martor să declare că tânărul a căzut cu mopedul.

„În prezent se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului, modificarea locului accidentului şi instigare la favorizarea infractorului”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

În cursul zilei de 25 noiembrie, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar în urma prezentării bărbatului în faţa instanţei, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zilei, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin. Mâine apare, din nou, în fața magistraților, pentru că a făcut recurs.

Cum s-a produs accidentul
În cursul zilei de miercuri, poliţiştii au fost sesizaţi de către personalul medical din cadrul Spitalului Oraviţa că pasagerul, de 21 de ani, a fost transportat la unitatea medicală pentru îngrijiri medicale întrucât a avut un accident cu mopedul pe care l-a condus din direcţia Brădişorul de Jos spre Agadici.

După investigaţiile efectuate de poliţişti s-a constatat că tânărul a fost victima unui accident rutier în care era implicat un autoturism, iar el a fost pasager în autovehicul.

Cu ocazia cercetărilor desfăşurate s-a stabilit că în timp ce Radu Onișor, în vârstă de 34 de ani, fără a poseda permis, conducea un autoturism din direcţia Agadici spre Brădişoru de Jos, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă, a derapat şi s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pasagerului de pe locul din dreapta faţă.

Radu Onișor este preot din 2010 la parohia Agadici.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite