Cum a „furat” Repark parcările Reşiţei, iar angajații Primăriei au ajuns în comisia disciplinară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai marii din Primăria Reşiţa au declanşat o anchetă disciplinară în cadrul instituţiei,  după ce edilul-şef al oraşului a sesizat că din 400 de locuri cu plată, câte erau înainte de concesiune, numărul lor a depăşit 600.

„Protocolul de predare primire s-a semnat în perioada în care eu mă aflam în concediu şi când am cercetat hârtiile am observat că există o diferenţă uriaşă între ceea ce ar fi trebuit să se predea şi ceea ce s-a predat. Mai exact, din 400 de locuri, numărul lor a crescut la 600, iar la acestea s-au mai adăugat şi cele de reşedinţă până la 2.200 câte au intrat în final în posesia celor de la Repark”, a subliniat primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu. Acesta spune că hârtiile au fost semnate inclusiv de directorul Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei, Florin Nedelea.

Acesta din urmă însă, se scuză prin faptul că nu a ieşit pe teren. „La mine au ajuns hârtiile şi le-am semnat. Nu am ieşit eu pe teren să le număr”, a spus directorul de la patrimoniu, care intră în anchetă, alături de ceilalţi subordonaţi ai săi. În plus, data de 01 martie, aduce şi o întâlnire de conciliere a primarului cu oficialii Repark, ce se va solda cu sistarea parţială sau chiar toatală a constractul de concesiune.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite