Conciliere pentru parcările ilegale din Reșița. Oamenii cer prețuri mai mici, ca să poată folosi mașina în oraș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Telpark Timisoara este implementat şi la Reşiţa
Telpark Timisoara este implementat şi la Reşiţa

Reprezentanţii municipalităţii i-au convocat pe cei ai firmei Repark la o întîlnire de conciliere, după ce edilul-şef al Reşiţei a constatat faptul că numărul parcărilor preluate de firmă a fost dublu şi ilegal. La întâlnire însă, nu s-a ajuns la o concluzie finală, iar oamenii trebuie să aibă grijă în continuare unde îşi parchează maşinile, pentru că ar putea fi amendaţi.

Una dintre deciziile care s-au luat a fost legată de numărul locurilor de parcare cu plată, care au fost concesionate firmei Repark. Astfel că, în loc de 2.200 câte anunţau oficial că gestionează, angajaţii lor supraveghează acum doar modul în care parchează şoferii pe 480 de locuri. „De la 480 de locuri în cele 8 parcări, s-a ajuns la 2.200 de locuri.

Practic, sunt străzi întregi declarate parcări cu plată. Maşinile nu se pot ridica până nu există protocolul cu Poliţia Locală. Le-am recomandat ca până în 27 martie, când vom lua o hotărâre la şedinţa de consiliu local, să administreze doar parcările cu plată şi doar de acolo să încaseze taxe”, a precizat edilul şef al Reşiţei, Mihai Stepanescu.

În ce îi priveşte pe şefii de la Repark, aceştia se pregătesc să vină cu variante de preţuri mai mici decât tarifele prezentate iniţial, şi care, au ajuns la fabuloasa sumă de 1.800 de lei pe an, pentru un singur loc de parcare de firmă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite