Drum deschis și condiții bune de schi pe pârtiile de pe Muntele Semenic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vremea este frumoasă pe Muntele Semenic, iar pârtiile sunt deschise
Vremea este frumoasă pe Muntele Semenic, iar pârtiile sunt deschise

După ce weekendul trecut, turiștii au coborât însoțiți de poliție de pe Muntele Semenic, operatorii de turism îi îmbie în aceste zile pe locuitorii din vestul țării cu bunătăți în meniu și vin fiert. Toate pârtiile sunt deschise, pe drum se circulă în condiții bune, iar vremea însorită creează condiții bune de schi.

Pârtiile de pe Muntele Semenic sunt deschise, astfel că schiorii nu mai trebuie să stea pe gânduri. Asta, mai ales că au la dispoziție și cea mai lungă pârtie din țară, cu o lungime de peste 6 kilometri. Drumul este deschis, se circulă în condiții bune, astfel că au fost înlăturate toate piedicile din calea distracției. „Locuri de cazare mai sunt, astfel că turiștii mai au o șansă să ocupe unul pentru weekend. Și vremea este însorită, numai bună pentru schi, sanie și ATV-uri”, a spus Florin Tudor, administratorul Vilei Melisa de pe Muntele Semenic.

Autobuze gratuite de la Kaufland
Și pentru că turiștii sunt importanți pentru proprietarii de pe pensiuni de pe Muntele Semenic și din zona Văliug-Crivaia, omul de afaceri Ioan Popa le pune la dispoziție schiorilor autobuze gratuite. Acestea pleacă în fiecare sâmbătă și duminică la orele 08.00, 08.30 și 09.00 de la Kaufland. Transportul este gratuit. Biletul este perechea de schiuri pe care cei care urcă la munte, trebuie să o arate șoferului.   


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite