Doi africani, din Maroc și Algeria, au intrat ilegal în România, în cursul nopții

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi africani au fost prinși în timp ce se îndreptau spre localitatea Cîmpia
Cei doi africani au fost prinși în timp ce se îndreptau spre localitatea Cîmpia

Politistii de frontiera au descoperit doi cetateni africani care au intrat ilegal in Romania și au solicitat azil, azi noapte, în jurul orei 05.00. Aceștia se îndreptau spre localitatea Câmpia din Caraș-Severin. Au fost reținuți ca să dea explicații, iar acum deși sunt în siguranță,  riscă să se aleagă cu dosare penale.

Patrula politiei de frontiera din cadrul S.P.F. Socol a observat doua persoane suspecte care se deplasau pe jos dinspre Serbia catre localitatea Cimpia, din judetul Caras-Severin.

Politistii au trecut la interceptarea persoanelor in cauza si au constatat ca acestia nu cunosteau limba romana. Drept urmare, au fost condusi la sediul sectorului pentru cercetari.

„În urma acestora, cei doi au fost identificati ca fiind cetateni straini de 35 si 45 ani, din Algeria si respectiv Maroc”, a spus Alina Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al frontieriștilor cărășeni.

Celor doi cetateni li s-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat si li s-au inaintat cererile de azil autoritatilor competente.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite