Consilierul județean Iacob Chișărăru, implicat în dosarul lării de mită de la Curtea de Apel Timișoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre vicepreşedinţii Curţii de Apel Timişoara, soţia acestuia şi un notar public au fost reţinuţi de procurorii DNA puţin după miezul nopţii. Aceştia au fost prinşi în timp ce luau mită pentru a rezolva un caz care se afla pe rol. Cel care atâr fi implicat în acest caz ar fi consilierul județean Iacob Chișărău.

Potrivit postului de ştiri România TV, şeful de post din oraşul Moldova Nouă a oferit mită celor trei în numele lui Iacob Chişărău, un consilier judeţean care în luna mai a anului trecut a omorât trei persoane şi a rănit alte trei într-un grav accident de circulaţie. Cei trei au fost prinşi în flagrant în timp ce primeau mită aproape 50.000 de lei, într-un mall din oraş.

Pentru cei 50.000 de lei, cele trei persoane reţinute ar fi trebuit să-l ajute pe Chişărău în procesul care urma să se judece la Curtea de Apel Timişoara.
Cei trei reţinuţi au fost audiaţi întreaga noapte de procurorii DNA.

La această oră se efectuează percheziţii în domiciliile celor reţinuţi.

Se pare că vicepreşedintele şi şeful poliţiei din Moldova Nouă urmează să fie transportaţi la Bucureşti, pentru că acest caz va fi judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Iacob Chişărău este cel care a făcut denunţul la DNA.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite