Organizarea celui mai important examen, bacalaureatul, este pusă în pericol, din cauză că șefii de la inspectorat au demisionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Județul Caraș-Severin a rămas în prag de bacalaureat fără conducere. Asta pentru că atât inspectorul general, Adrian Doxan, cât și adjunctul său, Mircea Meilă, și-au dat demisia din funcțiile de conducere. Acestea intră în vigoare începând cu data de 01 iunie, potrivit Instituției Prefectului Caraș-Severin.

Aceasta situație poate da peste cap organizarea examenului de Bacalaureat, mai ales că deja în liceele din Reșița a început sesiunea de încriere. Cei doi erau membrii ai PDL, partid care în județ a rămas foarte sărac, după plecarea lui Sorin Frunzăverde. „Am luat legătura cu ministrul educației, într-adevăr la Inspectoratul Școlar Caraș-Severin s-au înregistrat două demisii. Vom face tot posibiliul ca în cel mai scurt timp să nominalizăm alte persoane la conducerea acestei instituții”, a declarat Silviu Hurduzeu, prefectul de Caraș-Severin. Reprezentantul Guvernului în teritoriu îi asigură pe absolvenții claselor a XII-a că bacalaureatul va decurge în condiții normale în județ.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite