Zilele Reșiței au mobilizat sute de reșițeni pe Stadionul de Atletism. Trupa Hara a marcat 12 ani de existență pe scena din oraș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 5 ani la Reșița, trupa Hara a adunat sute de spectatori pe scena amplasată pe stadionul de atletism din Govândari. Alături de formația din Cluj au mai cântat trupa Phaser, Back Stage Vocals, The Weekend Band din Timișoara și ATTIS. Concertele s-au ridicat la înălțimea așteptărilor.

Efectivele pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au fost prezente în rândul oamenilor, ca să asigure buna desfăşurare a evenimentelor cultural-artistice ce aua vut loc la Câlnic şi pe stadionul Tineretului din cartierul Govândari, cu ocazia sărbătoririi Zilelor Reşiţei şi Rugii Bănăţene.

Polițiștii, jandarmii, dar și polițiștii locali au fost în gardă întreaga seară, astfel că nu au existat incidente neplăcute.

„Și astăzi, Inspectoratul Județean de Poliție a mobilizat un număr mare de forțe de ordine, ca să asigure buna desfășurare a manifestărilor, pentru că ne așteptăm la un aflux mare de spectatori”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Seara de sâmbătă a fost dedicată muzicii ușoare, pe Stadionul de Atletism din Govândari. Au cântat Back Stage Vocals, Weekend Band din Timișoara, Trupa Phaser, ATTIS și Hara.

Seara de astăzi este dedicată muzicii populare, pe scena amplasată la stadion, iar programul se încheie cu muzică sârbească.
 
Agenții economici care și-au montat corturile pe stadion s-au declarat mulțumiți de vânzările pe care le-au făcut. Astfel că, berea și mirosul de mici, cu siguranță, i-au ademenit să treacă pe la stadion.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite