Chirurgul Gavril Soran a fost nominalizat pe locul patru în topul celor mai buni medici reșițeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Născut la Salonta în judeţul Bihor, în 1954, medicul Gavril Soran a copilărit în Reşiţa. A fost director al Spitalului Judeţean Reşiţa. Medicul Gavril Soran deţine titlul de doctor în medicină din anul 2000. În 2005 a fost prefect al judeţului Caraş-Severin, dar ca medic, a stat pe baricade chiar dacă a ocupat funcții politice.

Campania „Medicii cu care reșițenii se mândresc” a ajuns la final. Aproape 20.000 de reșițeni au accesat pagina web a Ziarului „Adevărul” că nominalizeze experiențele plăcute sau chiar și neplăcute prin care au trecut atunci când au fost la medic. Pe lista primilor cinci cei mai iubiți doctori din orașul de pe Bârzava se află, pe lângă Dumitru Secășan și chirurgul Gavril Soran.

Acesta ocupă în prezent și funcția de președinte la Colegiul Medicilor din Caraș-Severin. Întrebat la rândul său pe care dintre doctorii reșițeni i-ar nominaliza printre cei mai buni, acesta, plin de modestie, a explicat că toți merită să ocupe un loc de cinste și să fie în atenția locuitorilor din Reșița. „Nu pot să nominalizez unul singur. Medicii de la UPU, de la chirurgie, de la ATI, ortopedie... Toți trebuie menționați. Depun un efort ieșit din comun ca să salveze viețile pacienților și muncesc în permanență”, spune fostul prefect al județului, Gavril Soran. Acesta ocupă în prezent funcția de șef de secție la chirurgie, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite