GALERIE FOTO Reșița are cel mai modern studio local din țară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o finanțare europeană de 200.000 de euro, studioul local de televiziune Banat TV se ridică acum, fără îndoială, la talia unuia european. Fianțarea a fost obținută de soții Lucian și Cornelia Dunăreanu și a prevăzut modernizarea aparaturii  din dotare. 

Pentru că au vrut să îşi extindă afacerea, soţii Dunăreanu au atras şi fonduri europene. „Proiectul nostru prevede retehnologizarea şi mobilarea studioului. A fost acceptat şi am câştigat 200.000 de euro, ca să investim în calitatea sunetului şi a imaginii pe care o oferim telespectatorilor”, a declarat Lucian Dunăreanu, managerul Banat Media.

Cornelia Dunăreanu, redactorul șef al televiziunii locale a subliniat faptul că întregul efort al conducerii Banat Media a fost făcut pentru telespectatori, astfel încât aceștia să poată primi în casele lor un semnal de calitate și o imagine net superiară față de până acum.



„Ceea ce se întâmplă astăzi aici și faptul că am putut să inaugurăm acest studio se datorează tot telespectatorilor noștri, care ne-au urmărit pe parcursul celor șapte ani de transmisie și au fost alături de noi. De aceea, le mulțumim”, a spus Cornelia Dunăreanu, redactor șef și proprietar al studioului local de televiziune. 

Membrii echipei sunt și ei fericiți că au reușit să transforme un vis în realitate. „Este un moment deosebit pentru noi toți și mă bucur că am ocazia să fac parte din acest colectiv mic, dar extraordinar”, a spus Andreea Băndășilă, reporter Banat TV.

image
Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite